انتخاب وب سایت:
  • اخبار
نوع خبر

انتخاب پژوهشکده علوم و فناوری نانو داشگاه کاشان به عنوان مرکز آزمون مسابقه ملی نانو
از طرف دبیرخانه مسابقه ملی نانو برای اولین بار پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان به عنوان مرکز آزمون مسابقه ملی نانو انتخاب شد.
بنابراعلام سید فرشاد اختریان فر، مسئول نهاد ترویجی پژوهشکده نانو دانشگاه کاشان، دانشگاه کاشان برای اولین بار میزبان داوطلبان مسابقه ملی نانو است که 19 اردیبهشت ماه سال جاری در 34 مرکز در سراسر کشور برگزار خواهد شد.
اختریان همچنین تصریح کرد شهرهای اهواز، تهران، قم، اراک، زاهدان، ایلام، کرمان، بوانات، کاشمر، دزفول، بندربوشهر، اصفهان، کرج، یزد، تبریز، ورامین، ابهر، لارستان، مشهد، کرمانشاه، میناب، آباده، سبزوار، داراب، گرگان، قزوین، ملایر، کاشان، بندرماهشهر، آمل، رشت، شیراز، بندرعباس و یاسوج بعنوان دیگر مراکز آزمون چهارمین مسابقه ملی فناوری نانو تعیین شده‌اند.

چهارشنبه 3 ارديبهشت 1393  9:15:36

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 2 اسفند 1395  23:15:0