معرفی سازندگان تجهیزات فناوری نانو در کشور؛ آشنایی با شرکت مغناطیس دقیق کویر سازنده دستگاه مغناطیس‌سنج نمونه مرتعش

۰۴ شهریور ۱۳۹۱ | ۲۲:۴۷ اخبار علمی و تحقیقاتی
ماهنامه فناوری نانو با هدف معرفی توانمندی تجهیزات‌سازان داخلی در زمینه فناوری نانو، معرفی شرکت‌های سازنده تجهیزات در زمینه این فناوری را در دستور کار خود قرار داده است. بر این اساس از شماره 163 ماهنامه فناوری نانو، شرکت‌های تجهیزات‌ساز داخلی فعال در زمینه فناوری نانو و همچنین برخی از محصولات آنها در گزارش‌های کوتاهی، که به بررسی مختصری از فعالیت‌های شرکت بصورت کلی و سپس به معرفی تجهیزات ساخته‌شده توسط آن شرکت اختصاص دارد، معرفی شدند. در این شماره از ماهنامه فناوری نانو، (شماره 175) به معرفی دستگاه مغناطیس‌سنج نمونه مرتعش ساخته‌شده توسط شرکت مغناطیس دقیق کویرکاشان، پرداخته شده است.

برای دین این مقاله که بصورت pdf است کلیک کنید: ()

پی نوشت:
نام تجاری این دستگاه Vibrating Sample Magnetometer می باشد.این دستگاه که برای نخستین بار در کشور و در دانشگاه کاشان و به همت دو تن از اساتید و اعضای هیئت علمی گروه فیزیک و پژوهشکده علوم و فناوری نانوی دانشگاه کاشان (دکتر الماسی و دکتر رمضانی ) تولید می شود که دارای قابلیت های مشابه خارجی خود بوده و صرفه جویی ارزی قابل ملاحظه ای را برای کشور به همراه دارد.  این دستگاه در نانوفناوری کاربرد داشته و قادر به اندازه گیری مغناطیسی بر روی نمونه هایی با مغناطیس حداقل یک هزارم /0 T 000 واحد الکترومغناطیسی (Cmu  ) تا نمونه هایی با حداکثر 50 واحد الکترومغناطیسی می باشد.  ساخت این دستگاه که دو نوع مغناطومتر  AGFM  و  VSM  را در یک مجموعه جمع کرده است سبب شده تا محققان زیادی از سراسر کشور با ارسال نمونه به دانشگاه کاشان از توانایی های این دستگاه در تحقیقات خوداستفاده نمایند.
در ضمن این دستگاه
برگزیده نمایشگاه جامع دستاوردهای 30 ساله وزارت علوم نیز شده است.

آخرین ویرایش۰۴ شهریور ۱۳۹۱

نظر شما :