بهار طبیعت نوید بخش خلاقیت و نوآوری

ای تدبیرکننده شب وروز

ای گرداننده سال و حال ها

حال ما را به نیکوترین حال تغییرده

باسلام و آرزوی سلامتی در ایام عزیز تقارن عید سعید نوروز باستانی با بهار قرآن و ماه مبارک رمضان، طاعات وعبادات مورد قبول درگاه پروردگار مهربان باشد. زنده شدن دوباره جهان هستی برهمه اندیشمندان و پژوهشگران مبارک باد.

پژوهشکده علوم و فناوری نانو به عنوان تنها پژوهشکده نوع اول دردانشگاه جامع کاشان، نماد پیشرو در موضوعات گوناگون و به روز در دنیای علم به همت و تلاش همه جانبه اعضای محترم هیات علمی، یاوران بزرگوارعلمی و دانشجویان سربلند و پرافتخار، جایگاه ویژه ای را بدست آورده است. امیدوارم به فرموده رهبرفرزانه، امسال شاهد سالی سرشارازتلاش، پویایی و مشارکت جهادی سرمایههای اصلی انقلاب درتولید بیش ازپیش مقاله‌های ارزنده علمی، دستاوردهای عملی و ملموس و بویژه تولید سرمایه‌های عینی برای پیشبرد اهداف ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوسیله همه عزیزان دلسوز ایران سرافرازباشیم.

الهی چنان کن سرانجام کار                                   توخشنود باشی وما رستگار

ومن ا...التوفیق

عبدالحمید بامنیری