بازدید اساتید محترم پژوهشکده نانو از خوابگاه‌ها و گفتگوی صمیمانه با دانشجویان

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۱۷ آخرین اخبار
بازدید اساتید محترم پژوهشکده نانو از خوابگاه‌ها و گفتگوی صمیمانه با دانشجویان

در راستای برنامه‌های ارتباط صمیمی‌تر با دانشجویان و آگاهی از دغدغه‌ها و نظرات ایشان، گروهی از اساتید محترم پژوهشکده علوم و فناوری نانو روز سه شنبه یازدهم اردیبهشت مصادف با دهه سرآمدی آموزش از خوابگاه‌های دانشجویی بازدید به عمل آوردند. در این دیدار صمیمی، اساتید گرامی با دانشجویان در فضایی دوستانه به گفتگو پرداخته و ضمن شنیدن نظرات و پیشنهادات آنان، به سوالات و ابهامات ایشان پاسخ دادند.

این بازدید که با استقبال گرم دانشجویان روبرو شد، فرصتی ارزشمند برای تبادل نظر و هم‌اندیشی میان اساتید و دانشجویان فراهم آورد. در این گفتگوها، دانشجویان ضمن بیان مسائل و چالش‌های خود در زمینه‌های مختلف تحصیلی و رفاهی، ایده‌ها و نظرات خود را برای ارتقای کیفیت زندگی در خوابگاه‌ها و همچنین بهبود شرایط آموزشی و پژوهشی در پژوهشکده ارائه نمودند. اساتید محترم پژوهشکده نیز با صبر و حوصله به صحبت‌های دانشجویان گوش فرا داده و ضمن ابراز همدلی با آنان، بر تعهد خود برای رفع مشکلات و ارتقای سطح خدمات رفاهی و آموزشی در پژوهشکده تأکید نمودند.

پژوهشکده علوم و فناوری نانو امیدوار است با برگزاری چنین برنامه‌هایی، ارتباطی صمیمی‌تر و سازنده‌تر با دانشجویان گرامی برقرار کرده و در جهت ایجاد فضایی آموزشی و پژوهشی مطلوب‌تر برای آنان گام بردارد.