بازدید دبیر ستاد نانو از پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان و تجلیل از پایان نامه ها

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۴۴ اخبار پژوهشکده نانو آخرین اخبار

پژوهشکده علوم و فناوری نانو در روز سه شنبه مورخ 1403/2/25، میزبان دکتر عماد احمدوند، دبیر محترم ستاد توسعه فناوری نانو، بوده است. ایشان از پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان بازدید کرد و در این بازدید ضمن دیدار با اعضای هیات علمی و محققان پژوهشکده، از آزمایشگاه ها و امکانات آن بازدید و در جریان آخرین دستاوردهای پژوهشی این مجموعه قرار گرفتند. دکتر عماد احمدوند در این بازدید، با اشاره به جایگاه ویژه دانشگاه کاشان در حوزه علم و فناوری نانو، اظهار داشتند: "پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان یکی از مراکز پیشرو و فعال در این حوزه در کشور است که همواره شاهد دستاوردهای ارزشمند و افتخارآفرین از سوی محققان این مجموعه بوده ایم." ایشان همچنین در مراسمی جداگانه، از برگزیدگان جشنواره پایان نامه های برتر نانو تجلیل و به آنها هدایایی اهدا کردند. در این مراسم، دکتر احمدوند با تاکید بر اهمیت انجام تحقیقات کاربردی و توجه به نیازهای جامعه در حوزه نانو، از دانشجویان خواستند تا با تلاش و پشتکار، ایده ها و نوآوری های خود را به مرحله اجرا درآورند. در ادامه این برنامه، دبیر ستاد نانو با دانشجویان پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان دیدار و گفتگو کرد. در این گفتگو، دانشجویان ضمن طرح سوالات و دغدغه های خود در حوزه علم و فناوری نانو، از راهنمایی ها و رهنمودهای دکتر بهره مند شدند. بازدید دبیر ستاد نانو از پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان، فرصتی مغتنم برای تبادل نظر و هم اندیشی در خصوص آخرین تحولات و چالش های پیش روی این حوزه بود. همچنین این بازدید، انگیزه و روحیه مضاعفی را به محققان و دانشجویان این مجموعه برای ادامه فعالیت های علمی و پژوهشی خود بخشید.

امیدواریم با تلاش و پشتکار همه دست اندرکاران، شاهد پیشرفت های روزافزون علم و فناوری نانو در ایران و دستیابی به جایگاه های برتر در این عرصه در سطح جهان باشیم.