دکتری نانو شیمی و نانو فیزیک

۰۳ دی ۱۳۹۰ | ۲۱:۰۳ اخبار پژوهشکده نانو
دکتر عباس کتابی سرپرست دانشگاه کاشان خبر از اخذ مجوز به منظور تاسیس مقطع دکتری نانو فیزیک و نانو شیمی در پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان داد.سایت رسمی دانشگاه کاشان خبر داد این دو رشته به همراه هفت رشته-گرایش دیگر در آخرین جلسه شورای گسترش علوم توانستند مجوز پذیرش دانشجوی دکترا را در دانشگاه کاشان اخذ کنند.بدیهی است که پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان با درجهA در بین پژوهشکده های دانشگاهی ایران باسابقه ترین و نخستین پژوهشکده تحقیقاتی در زمینه علوم و فناوری نانو در سطح ایران می باشد و سومین دانشگاه بعد از دانشگاه های صنعتی شریف و دانشگاه تهران است که مجوز پذیرش دانشجوی دکتری را دارند.همچنین قابل ذکر است که ترم بهمن 90 اولین ترم پذیرش دانشجوی دکتری رشته های نانو فیزیک و نانو شیمی در پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان خواهد بود.