اولین کنفرانس نانو الکترونیک ایران در کرمانشاه

اولین کنفرانس نانو الکترونیک ایران در روزهای ۱۰ لغایت ۱۲ آبان ماه سالجاری توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه و با همکاری سازمان علمی دانشجویی مهندسی برق کشور در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه در شهر کرمانشاه برگزار می شود. بر اساس این گزارش، آخرین فرصت ارسال مقالات به این کنفرانس ملی تا تاریخ دهم مهر ماه سالجاری می باشد. برپایی این گردهمایی علمی فرصتی دیگر برای ارائه آخرین دستاوردهای علمی- پژوهشی در زمینه نانو الکترونیک و برقراری ارتباط بیشتر علمی بین محققین و همچنین بین نهادهای دانشگاه و صنعت است. همچنین، همزمان با برگزاری این کنفرانس نمایشگاهی از اختراعات و نوآوری های نانوتکنولوژی برگزار می شود که مخترعین و محققین می توانند درخواست نمایش اختراع خود را جهت بررسی به دبیرخانه این کنفرانس ملی واقع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه ارسال کنند. علاقه مندان به شرکت در این کنفرانس ملی می توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنند.
آخرین ویرایش۲۲ مرداد ۱۳۹۱