عضو هیات علمی دانشگاه کاشان رتبه نخست پژوهشگر فناوری نانو کشور معرفی شد

۱۸ مهر ۱۳۹۲ | ۱۶:۳۹ اخبار پژوهشکده نانو

رئیس دانشگاه کاشان گفت: دکتر "مسعود صلواتی نیاسری" عضو هیات علمی دانشگاه کاشان در هشتمین جشنواره فناوری نانو به عنوان رتبه نخست پژوهشگران فناوری نانو کشور معرفی شد.

دکتر عباس کتابی اظهار داشت: در مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره ملی فناوری نانو که روز سه شنبه 16 مهرماه  با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، در بخش متخصصان 10  محقق برتر در این حوزه معرفی شدند که دکتر صلواتی به عنوان رتبه نخست این بخش مورد تقدیر قرار گرفت.

وی خاطر نشان کرد: در این جشنواره برگزیدگان در بخش های محصولات برتر، دانشگاه ها و موسسات پژوهشی برتر، آزمایشگاه ها و رسانه های برتر معرفی شدند.

به گفته وی، این جشنواره سالانه در بخش های محصولات و تجهیزات، متخصصان، موسسات پژوهشی ، مراکز آزمایشگاهی، مراکز رشد و رسانه برگزار و برترین ها معرفی می شوند.

گفتنی است: در هفتمین دوره جشنواره برترین های فناوری نانو کشور نیز  دکتر" مسعود صلواتی نیاسر" عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فناوری نانوی دانشگاه کاشان به عنوان برترین های فناوری نانو معرفی شد.

اسامی ده متخصص برتر کشور در حوزه نانو فناوری به شرح زیر است:

1- دکتر مسعود صلواتی نیاسر، عضو هیئت علمی دانشگاه کاشان

2- دکتر علی مرسلی، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس

3- دکتر مرتضی محمودی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

4- دکتر شادپور ملک‌پور، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان

5- دکتر امید اخوان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف

6- دکتر علیمراد رشیدی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه صنعت نفت

7- دکتر محسن جهانشاهی، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

8- دکتر سید شمس‌الدین مهاجر زاده، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران

9- دکتر رضا انصاری خلخالی، عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان

10- دکتر مجید منتظر، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیر کبیر

* دانشجویان ، فارغ التحصیلان ، کارمندان و اعضای هیئت علمی  پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان این موفقیت ارزنده را به جناب آقای دکتر صلواتی تبریک عرض نموده و موفقیت بیش از پیش ایشان را از درگاه حق تعالی آرزومند است.