افتتاح رسمی ساختمان پژوهشکده نانو

۳۰ مهر ۱۳۹۲ | ۲۱:۰۰ اخبار پژوهشکده

همزمان با سالروز میلاد امام هادی(ع) و عید سعید غدیر خم ساختمان  پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان بوسیله حضرت آیت الله نمازی نماینده ولی فقیه و  امام جمعه محترم کاشان بصورت رسمی افتتاح شد.

در این مراسم که جمع کثیری از اساتید و دانشجویان پژوهشکده نانو  و مسئولین شهری و با حضور دکتر کتابی ریاست محترم دانشگاه و جناب آقای دکتر زاهدی فر رئیس پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان و جمعی از خیرین برگزار شد دکتر کتابی طی سخنانی بیان داشتند که: این ساختمان که نخستین و بزرگترین ساختمان نانو در کشور است با زیر بنای 4700 متر مربع در سه طبقه با دارا بودن کلاس، آزمایشگاه و اتاق اداری و امکانات سرمایشی و گرمایشی فن کویل ساخته شده است.

دکتر عباس کتابی اظهار داشت: برای تکمیل و بهره برداری از این طرح 35 میلیارد ریال  از محل اعتبارات دولتی هزینه شده است.