ثبت نام در پنجمین دوره توانمندسازی نانو

پنجمین دوره توانمندسازی سرمایه های انسانی فناوری نانو در روزهای هشتم تا دهم اسفندماه 92 در محل مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای کشور- کرج برگزار می شود.

این دوره به منظور توانمندسازی دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته ها و گرایش های نانو ترتیب یافته و شرکت در آن، معادل شرکت در همایش های مورد تایید ستاد توسعه فناوری نانو تلقی می شود و حمایت تشویقی از آنها صورت خواهد گرفت.

در این دوره همچنین دانشجویان با استفاده از تجربیات استادان مجرب و کارآزموده از فضای تحقیقات بنیادی به سمت تحقیقات ‏کاربردی، به منظور تجاری سازی هرچه بیشتر ایده های مطرح شده در پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری و ‏رسیدن به فواید کلان آن در سطح اجتماع، سوق داده می شوند.‏

بنابر این گزارش، به دلیل محدود بودن ظرفیت، پس از به حد نصاب رسیدن تعداد شرکت کنندگان، سامانه ثبت نام به صورت خودکار مسدود خواهد شد.

علاقه مندان به دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص این دوره توانمندسازی و ثبت نام می توانند به پایگاه اینترنتی ‏nano.ir/hre‏ ‏مراجعه کنند.