پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت دهه سرآمدی آموزش

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۱:۳۲ آخرین اخبار

به نام خالق جهان هستی

سلام ودرودبیکران براندیشمندان مسیرپروردگارمهربان.

روزاستادبردوستداران عرصه علم و اگاهی مبارک باد.استادشمع فروزانی است که باتنویرافکار، موجب روشنایی جهان هستی می شود. سالروزشهادت حضرت امام جعفر صادق(ع)ازنخستین پژوهشگران عرصه علوم وفناوری واستاددانشمندان زمانه رابه رهروان ایشان تسلیت عرض می کنم.

باپیدایش علم«نانو»انقلابی عظیم در جامعه علمی جهان رخ دادواکنون پس ازحدودنیم قرن پرافتخار، کشورسرافراز جمهوری اسلامی ایران عزیزهم که همواره مهدعلم بوده و هست، به همت وتلاش پژوهشگران لایق، یکی ازقطب های علوم وفناوری نانو در جهان معرفی می شود. بی شک دست یابی به چنین موقعیت درخشان، جزبا تلاش وکارطاقت فرسای پژوهشگران، اساتیدودانشجویان عزیزدراین حیطه پررمزورازامکان پذیر نمی باشد. امیدوارم درسال جدید و به فرموده رهبرخردمندکه خود یکی ازپژوهشگران عرصه علم تبیین جهان هستی می باشند، باهمفکری وکار بیش ازپیش عزیزان علوم وفناوری نانو، جایگاه ویژه ای درجهان بدست اوریم.انشاا...

« الیس صبح بقریب »

عبدالحمیدبامنیری